Πεθανε Η Φωφη - Θρήνος: Πέθανε ο Βασίλης / Σε ηλικία, μόλις 56 ετών, πέθανε η φώφη .

Η πολιτικός είχε εισαχθεί με συμπτώματα ατελούς ειλεού στο νοσοκομείο . Η φώφη γεννηματά έχασε την ύστατη μάχη με τον καρκίνο. Η φώφη γεννηματά ήταν 56 ετών. Θλίψη για την απώλεια της προέδρου του κιναλ. Μεσημέρι της δευτέρας 25 οκτωβρίου και ύστερα από 12 ημέρες νοσηλείας στον «ευαγγελισμό», άφησε την τελευταία της .

Κατέληξε σήμερα το πρωί η φώφη γεννηματά ύστερα από δύο εβδομάδες νοσηλείας στον «ευαγγελισμό», καθώς υπέστη ηπατικό σοκ. Θρήνος: Πέθανε ο Î'ασίλης
Θρήνος: Πέθανε ο Î'ασίλης from images32.inewsgr.com
Θλίψη για την απώλεια της προέδρου του κιναλ. Κατέληξε σήμερα το πρωί η φώφη γεννηματά ύστερα από δύο εβδομάδες νοσηλείας στον «ευαγγελισμό», καθώς υπέστη ηπατικό σοκ. Μαζί απέκτησαν μια κόρη και έναν γιο. Η φώφη γεννηματά ήταν 56 ετών. Μεσημέρι της δευτέρας 25 οκτωβρίου και ύστερα από 12 ημέρες νοσηλείας στον «ευαγγελισμό», άφησε την τελευταία της . Η φώφη γεννηματά έχασε την ύστατη μάχη με τον καρκίνο. Πέθανε σε ηλικία 57 ετών η πρόεδρος του κιναλ. Την τελευταία της πνοή άφησε η πρόεδρος του κινήματος αλλαγής, φώφη γεννηματά, μετά από μάχη που .

Την τετάρτη θα δοθεί ο τελευταίος αποχαιρετισμός στη φώφη γεννηματά που πέθανε σε ηλικία, μόλις 56 ετών.

Πέθανε σε ηλικία 57 ετών η πρόεδρος του κιναλ. Πέθανε η φώφη γεννηματά σήμερα στις 12.04 στο νοσοκομείο «ευαγγελισμός», σε ηλικία 57 ετών, έπειτα από πολυετή μάχη με τον καρκίνο και παρά . Την τελευταία της πνοή άφησε η πρόεδρος του κινήματος αλλαγής, φώφη γεννηματά, μετά από μάχη που . Σε ηλικία, μόλις 56 ετών, πέθανε η φώφη . Έφυγε από τη ζωή η πρόεδρος του κινήματος αλλαγής, φώφη γεννηματά. Η πολιτικός είχε εισαχθεί με συμπτώματα ατελούς ειλεού στο νοσοκομείο . Την τετάρτη θα δοθεί ο τελευταίος αποχαιρετισμός στη φώφη γεννηματά που πέθανε σε ηλικία, μόλις 56 ετών. Η φώφη γεννηματά ήταν 56 ετών. Η σορός της προέδρου του κιναλ θα . Την τελευταία της πνοή άφησε η φώφη γεννηματά που νοσηλευόταν στο νοσοκομείο ευαγγελισμός. Η φώφη γεννηματά έχασε την ύστατη μάχη με τον καρκίνο. Μαζί απέκτησαν μια κόρη και έναν γιο. Κατέληξε σήμερα το πρωί η φώφη γεννηματά ύστερα από δύο εβδομάδες νοσηλείας στον «ευαγγελισμό», καθώς υπέστη ηπατικό σοκ.

Η φώφη γεννηματά ήταν 56 ετών. Η φώφη γεννηματά έχασε την ύστατη μάχη με τον καρκίνο. Θλίψη για την απώλεια της προέδρου του κιναλ. Την τελευταία της πνοή άφησε η φώφη γεννηματά που νοσηλευόταν στο νοσοκομείο ευαγγελισμός. Σε ηλικία, μόλις 56 ετών, πέθανε η φώφη .

Πέθανε σε ηλικία 57 ετών η πρόεδρος του κιναλ. Θρήνος: Πέθανε ο Î'ασίλης
Θρήνος: Πέθανε ο Î'ασίλης from images32.inewsgr.com
Έφυγε από τη ζωή η πρόεδρος του κινήματος αλλαγής, φώφη γεννηματά. Μεσημέρι της δευτέρας 25 οκτωβρίου και ύστερα από 12 ημέρες νοσηλείας στον «ευαγγελισμό», άφησε την τελευταία της . Πέθανε η φώφη γεννηματά σήμερα στις 12.04 στο νοσοκομείο «ευαγγελισμός», σε ηλικία 57 ετών, έπειτα από πολυετή μάχη με τον καρκίνο και παρά . Η πολιτικός είχε εισαχθεί με συμπτώματα ατελούς ειλεού στο νοσοκομείο . Η σορός της προέδρου του κιναλ θα . Η φώφη γεννηματά ήταν 56 ετών. Μαζί απέκτησαν μια κόρη και έναν γιο. Σε ηλικία, μόλις 56 ετών, πέθανε η φώφη .

Η φώφη γεννηματά έχασε την ύστατη μάχη με τον καρκίνο.

Πέθανε σε ηλικία 57 ετών η πρόεδρος του κιναλ. Την τελευταία της πνοή άφησε η φώφη γεννηματά που νοσηλευόταν στο νοσοκομείο ευαγγελισμός. Κατέληξε σήμερα το πρωί η φώφη γεννηματά ύστερα από δύο εβδομάδες νοσηλείας στον «ευαγγελισμό», καθώς υπέστη ηπατικό σοκ. Έφυγε από τη ζωή η πρόεδρος του κινήματος αλλαγής, φώφη γεννηματά. Η σορός της προέδρου του κιναλ θα . Πέθανε η φώφη γεννηματά σήμερα στις 12.04 στο νοσοκομείο «ευαγγελισμός», σε ηλικία 57 ετών, έπειτα από πολυετή μάχη με τον καρκίνο και παρά . Μεσημέρι της δευτέρας 25 οκτωβρίου και ύστερα από 12 ημέρες νοσηλείας στον «ευαγγελισμό», άφησε την τελευταία της . Μαζί απέκτησαν μια κόρη και έναν γιο. Σε ηλικία, μόλις 56 ετών, πέθανε η φώφη . Η πολιτικός είχε εισαχθεί με συμπτώματα ατελούς ειλεού στο νοσοκομείο . Η φώφη γεννηματά ήταν 56 ετών. Η φώφη γεννηματά έχασε την ύστατη μάχη με τον καρκίνο. Θλίψη για την απώλεια της προέδρου του κιναλ.

Μεσημέρι της δευτέρας 25 οκτωβρίου και ύστερα από 12 ημέρες νοσηλείας στον «ευαγγελισμό», άφησε την τελευταία της . Η πολιτικός είχε εισαχθεί με συμπτώματα ατελούς ειλεού στο νοσοκομείο . Την τελευταία της πνοή άφησε η φώφη γεννηματά που νοσηλευόταν στο νοσοκομείο ευαγγελισμός. Πέθανε σε ηλικία 57 ετών η πρόεδρος του κιναλ. Η φώφη γεννηματά έχασε την ύστατη μάχη με τον καρκίνο.

Θλίψη για την απώλεια της προέδρου του κιναλ. Πέθανε η Φώφη Μπουλούτα, η
Πέθανε η Φώφη Μπουλούτα, η from images32.inewsgr.com
Πέθανε σε ηλικία 57 ετών η πρόεδρος του κιναλ. Μεσημέρι της δευτέρας 25 οκτωβρίου και ύστερα από 12 ημέρες νοσηλείας στον «ευαγγελισμό», άφησε την τελευταία της . Σε ηλικία, μόλις 56 ετών, πέθανε η φώφη . Την τελευταία της πνοή άφησε η φώφη γεννηματά που νοσηλευόταν στο νοσοκομείο ευαγγελισμός. Πέθανε η φώφη γεννηματά σήμερα στις 12.04 στο νοσοκομείο «ευαγγελισμός», σε ηλικία 57 ετών, έπειτα από πολυετή μάχη με τον καρκίνο και παρά . Την τετάρτη θα δοθεί ο τελευταίος αποχαιρετισμός στη φώφη γεννηματά που πέθανε σε ηλικία, μόλις 56 ετών. Έφυγε από τη ζωή η πρόεδρος του κινήματος αλλαγής, φώφη γεννηματά. Θλίψη για την απώλεια της προέδρου του κιναλ.

Πέθανε η φώφη γεννηματά σήμερα στις 12.04 στο νοσοκομείο «ευαγγελισμός», σε ηλικία 57 ετών, έπειτα από πολυετή μάχη με τον καρκίνο και παρά .

Μαζί απέκτησαν μια κόρη και έναν γιο. Θλίψη για την απώλεια της προέδρου του κιναλ. Η φώφη γεννηματά έχασε την ύστατη μάχη με τον καρκίνο. Έφυγε από τη ζωή η πρόεδρος του κινήματος αλλαγής, φώφη γεννηματά. Η φώφη γεννηματά ήταν 56 ετών. Κατέληξε σήμερα το πρωί η φώφη γεννηματά ύστερα από δύο εβδομάδες νοσηλείας στον «ευαγγελισμό», καθώς υπέστη ηπατικό σοκ. Σε ηλικία, μόλις 56 ετών, πέθανε η φώφη . Πέθανε σε ηλικία 57 ετών η πρόεδρος του κιναλ. Την τελευταία της πνοή άφησε η φώφη γεννηματά που νοσηλευόταν στο νοσοκομείο ευαγγελισμός. Την τελευταία της πνοή άφησε η πρόεδρος του κινήματος αλλαγής, φώφη γεννηματά, μετά από μάχη που . Η πολιτικός είχε εισαχθεί με συμπτώματα ατελούς ειλεού στο νοσοκομείο . Η σορός της προέδρου του κιναλ θα . Μεσημέρι της δευτέρας 25 οκτωβρίου και ύστερα από 12 ημέρες νοσηλείας στον «ευαγγελισμό», άφησε την τελευταία της .

Πεθανε Η Φωφη - Θρήνος: Πέθανε ο Î'ασίλης / Σε ηλικία, μόλις 56 ετών, πέθανε η φώφη .. Έφυγε από τη ζωή η πρόεδρος του κινήματος αλλαγής, φώφη γεννηματά. Η πολιτικός είχε εισαχθεί με συμπτώματα ατελούς ειλεού στο νοσοκομείο . Η φώφη γεννηματά ήταν 56 ετών. Θλίψη για την απώλεια της προέδρου του κιναλ. Κατέληξε σήμερα το πρωί η φώφη γεννηματά ύστερα από δύο εβδομάδες νοσηλείας στον «ευαγγελισμό», καθώς υπέστη ηπατικό σοκ.